Privacy

Komende zomervakantie is het weer Kinderweek! Wij kijken er erg naar uit en de kinderen hopelijk ook. We willen u via deze weg informeren over wat wij doen aangaande de privacywet.

Wij houden namenlijsten bij, waarin geboortedatum, adres, school, mailadres en telefoonnummer staat. Dit doen we zodat we bij calamiteiten zo goed mogelijk zijn voorbereid (denk aan brand). Daarnaast willen we u kunnen bereiken als uw kind om welke reden dan ook u nodig heeft. Deze gegevens verzamelen we door de naamkaartjes, die de kinderen krijgen, u kunt de achterkant invullen met deze gegevens. Wanneer u bepaalde dingen niet met ons wilt delen, mag u zo vrij zijn deze regels leeg te houden.
Ook worden er foto’s gemaakt, deze worden gepubliceerd op de website en via Facebook komt een link. We zoeken de foto’s uit en posten nooit aanstootgevende foto’s van kinderen. Wanneer u uw kind naar de kinderweek laat komen, gaan wij er vanuit dat u dit heeft gelezen en dat we foto’s waar uw kind eventueel op staat mogen publiceren. Wanneer u dit niet wilt, kunt u dit aangeven bij een van de leidinggevenden van de kinderweek of even een mailtje sturen!