Wie zijn wij?

De Kinderweek biedt al meer dan 40 jaar een feestelijke afsluiting van de zomervakantie voor alle kinderen in Boven-Hardinxveld en omstreken.

Verspreid over de verschillende dagdelen zijn alle kinderen welkom in de Boomgaard (Paulus Potterstraat 20). Aan de hand van het weekthema doen we elke dag met elkaar spelletjes, workshops, zingen, knutselen, toneel kijken, en nog veel meer! Uiteraard luisteren we ook naar een Bijbelverhaal dat bij het thema past.

De Kinderweek organiseren we vanuit de Hervormde Gemeente Boven-Hardinxveld. In de jaren 70 is de Kinderweek gestart vanuit de wens om te evangeliseren onder kinderen. Dit is nog steeds ons doel: kinderen uit het dorp kennis laten maken met God en wie Hij voor hen wil zijn.

Met een groep van ongeveer 30 vrijwilligers wordt in januari gestart met de voorbereidingen.  Ieder teamlid hoopt tijdens deze week zijn van God gekregen talenten in te zetten.  Een muzikale muziek groep voor de begeleiding bij het zingen. Creatievelingen die alle werkstukken bedenken en daarbij helpen. Enthousiaste toneelspelers, die onvergetelijke toneelstukken maken. En ga zo maar door! Kortom een team dat voor de kinderen een onvergetelijke week wil verzorgen.

Meer zien over de kinderweek? Hieronder staat het weekoverzicht van 2023!