Wie zijn wij?

De kinderweek is in Boven-Hardinxveld al meer dan 40 jaar een begrip. Ook dit jaar vindt dit feestelijke evenement plaats in de laatste week van de zomervakantie.

Verspreid over de verschillende dagdelen zijn de kinderen welkom in de Boomgaard. (Paulus Potterstraat 20) Iedere dag worden er aan de hand van het thema liederen gezongen, toneelstukjes bekeken, geknutseld en geluisterd naar een Bijbelverhaal.

De kinderweek organiseren we vanuit de Hervormde Gemeente Boven-Hardinxveld. In de jaren 70 is de kinderweek gestart vanuit de wens om te evangeliseren onder kinderen. Dit is nog steeds ons verlangen. Kinderen uit het dorp kennis laten maken met God en wie Hij voor hen wil zijn.

Met een groep van ongeveer 30 vrijwilligers wordt in januari gestart met de voorbereidingen.  Ieder teamlid hoopt tijdens deze week zijn van God gekregen talenten in te zetten.  Een muzikale muziek groep voor de begeleiding bij het zingen. Creatievelingen die alle werkstukken bedenken en daarbij helpen. Enthousiaste toneelspelers, die onvergetelijke toneelstukken maken. Kortom een team dat voor de kinderen een onvergetelijke week wil verzorgen.

Meer zien over de kinderweek? Hieronder staat het weekoverzicht van 2023!